Pobegao policiji kočijom

Jedan prestupnik u Lidsu uspeo je da pobegne policijskoj poteri koristeći kočiju.

Izvor: FoNet

Petak, 28.04.2006.

11:58

Default images

Policajci su jednog tridesetčetvorogodišnjaka jurili uz pomoć četiri motocikla, jednog patrolnog automobila, kombija, dva pozornika na biciklima i jednog helikoptera. Sve to nije bilo dovoljno za hapšenje osumnjičenog za više teških krivičnih dela.

Identitet begunca nije saopšten, u interesu istrage, a nevedeno je da su ga prvo uočili pozornici na biciklima. Osumnjičeni je tada uskočio u kočiju koju je vozio njegov prijatelj. Policajci tvrde da su se približili kočiji koliko su mogli, ali da je konj postao previše nervozan и da je postojala opasnost da uleti među ljude na trotoaru. Potera je okončana u jednoj sporednoj ulici, kada je čovek iskočio iz prikolice i izgubio se. Njegov pomagač je uhapšen, ali prestupnik je i dalje na slobodi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: