O platama zaposlenih u školama

Vlada Srbije i nadležni sindikati prosvetnih radnika potpisali su protokol o obračunu i isplati plata zaposlenima u školama.

Izvor: B92

Petak, 24.03.2006.

14:35

Default images

Kako je saopštilo Ministarstvo prosvete i sporta, u osnovnom i srednjem obrazovanju i učeničkom i studentskom standardu ukupno povećanje plata u 2006. godini, putem osnovica i koeficijenata, iznosiće za nastavno osoblje 22,2, a za nenastavno osoblje 16,3 odsto.

Prosvetni radnici povećanje zarada mogu očekivati u junu, septembru i novembru. Protokol su juče, kako se navodi, potpisali predstavnici Vlade Srbije i Sindikata obrazovanja Srbije i Sindikata prosvetnih radnika "Nezavisnost".

Protokol o obračunu i isplati plata zaposlenih u visokom i višem obrazovanju potpisan je 20. marta 2006. godine i ukupno povećanje plata za nastavno osoblje na fakultetima i višim školama iznosiće 31,3 odsto, piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: