Osumnjičeni na posmatranju

Još traje psihijatrijsko posmatranje Mališe Milenkovića, jedinog zvanično osumnjičenog za ubistvo 12-godišnje Milice Miloradović.

Izvor: B92

Petak, 24.03.2006.

07:40

Default images

To je za B92 rekao istražni sudija Okružnog suda u Požarevcu, Jugoslav Skenderi. Ubistvo se desilo u selu Simićevo, u opštini Žabari, krajem januara. Do početka aprila mogle bi biti okončane istražne radnje, nakon čega tužilastvo podiže optužnicu protiv osumnjičenog ili od nje odustaje zbog nedostatka dokaza.

Milenković je smešten u KPZ Bolnica u Beogradu, a u toku su analize vezane za snimanje Milenkovićeve glave, kao i ostala lekarska veštačenja.

Nezvanično saznajemo da rezultati rada jednog renomiranog novosadskog instituta ukazuju na visoku mogućnost pronalaženja dokaza da je Milenković ucestvovao u ubistvu. Radi se, naime, o vlasima koje su pronađene u devojčicinoj ruci. Na grudnom košu devojčice pronađeno je više desetina uboda nožem, različitog intenziteta, što ukazuje na mogućnost da je bilo više počinilaca.

Portparol Okružnog javnog tužilastva u Požarevcu, Bojan Bojić, ranije je ukazao na mogućnost da je u ubistvu učestvovala još jedna osoba, koja krivično ne odgovara. Krivično ne odgovaraju neuračunjive osobe i deca mlađa od 14 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: