Aerodrom radio po propisima

Direktorat civilnog vazduhoplovstva utvrdio da je služba za održavanje aerodroma izvršila obaveze pre poletanja aviona "Lufthanze".

Izvor: B92

Četvrtak, 02.03.2006.

16:56

Default images

U saopštenju Aerodorma Beograd kaže se da je Služba za čišćenje i održavanje manevarskih površina omogućila bezbedno kretanje vozila, što je potvrđeno i u izveštaju Direktorata. "Potvrda da je sve bilo u redu jeste i činjenica da na letu za Milano, 20 minuta pre Lufthanzinog aviona, nije bilo nikakvih primedbi na stanje poletno-sletne i rulne staze", precizira se u saopštenju Aerodroma.

Avion Erbas 320 nemačke kompanije "Lufthanza" sa 63 putnika i pet članova posade iskliznuo je sa staze aerodroma "Beograd" rano ujutru 9. februara, neposredno pre poletanja na liniji Beograd-Frankfurt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: