Zaplenjeno 11 kilograma marihuane

Beogradska policija uhapsila organizovanu grupu koja se bavila krijumčarenjem droge i zaplenila 11 kilograma marihuane.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.03.2006.

12:19

Default images

Zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga, Specijalnom tužilaštvu za borbu protiv organizovanog kriminala privedeni su organizator grupe Gojko B. i članovi Miroslav P, Sanel V, Ivica B, svi iz Beograda, Vladan S. iz Starih Banovaca i Milenko V. iz Kolašina.

Gojko B. je od oktobra 2005. do trenutka hapšenja, koristeći kontakte iz Crne Gore, organizovao nabavku i transport marihuane do Beograda, uglavnom u količinama do 150 kilograma, koju je plaćao 70 evra za kilogram. Gojko je imao zadatak da nabavljenu drogu skladišti i organizuje mrežu preprodavaca, preko kojih je nabavljenu drogu prodavao za 230 do 250 evra po kilogramu.

Drogu je iz Crne Gore do Beograda kamionom hladnjačom prevozio Milenko V. za novčanu nadoknadu od 300 evra po turi. Najčešća mesta kupoprodaje droge bila su kod kafića Odisej u Ulici Miloša Pocerca, kod Mekdonaldsa kod tržnog centra Piramida ili iznajmljeni stanovi

Grupa je uhapšena u dve odvojene i sinhronizovane akcije, a kod njih su nađeni mobilni telefoni koje su koristili pri ugovaranju poslova, saopštio je MUP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: