Osumnjičeni za ubistvo devojčice

B92 nezvanično saznaje da je Mališi Milenkoviću, osumnjičenom za ubistvo 13-godišnje Milice Miloradović, određen pritvor.

Izvor: B92

Nedelja, 05.02.2006.

16:21

Default images

Više dnevnih novina prenosi da je za ubistvo osumnjičen Mališa Milenković iz sela Simićevo, star 41 godinu. Njemu je mera 48-časovnog zadržavanja u policiji istekla noćas, pa se očekivalo da mu kasnije istražni sudija odredi meru pritvora, kako zakon predviđa.

U policiji nisu hteli da kažu da li je Milenkoviću pritvor određen, ili ne. Sa istražnim sudijom Okružnog suda u Požarevcu, Jugoslavom Skenderijem, redakcija B92 nije uspela stupiti u kontakt.

Milica Miloradović je nestala prošlog ponedeljka, a pronađena je u četvrtak pre podne. Na telu je imala više ubodnih rana nanetih oštrim predmetom. Meštani su preneli da je njeno telo bilo poluobnaženo, u trenutku kada je pronađena, sumnjajući da se opirala silovanju za koje ne postoje dokazi da je izvršeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: