Ubio se odbegli zatvorenik

Odbegli zatvorenik Čeda Čakarević sinoć izvršio samoubistvo pošto ga je opkolila policija.

Izvor: B92

Sreda, 25.01.2006.

11:11

Default images

Kako saznaje B92, Čekarević se ubio u kući u Višnjičkoj ulici, a policija je tragala za njim pošto se 19. juna 2005, posle slobodnog vikenda, nije vratio u zatvor u Sremskoj Mitrovici.

MUP Srbije je potvrdio da je Čakarević u utorak uveče izvršio samoubistvo pošto su policajci pokušali da ga uhapse. Kako se navodi u saopštenju, Čakarević se ubio juče oko 21.00 u Višnjičkoj 79, a policija je, tragajući za njim, opkolila tu kuću i počela pregovore. U saopštenju se navodi da je Čakarević ispalio dva projektila u pravcu policajaca, a zatim se zatvorio u sobu na spratu. "U znak upozorenja, tražeći od njega da se preda, i policija je ispalila dva metka. Posle 45 minuta pregovora, Čakarević se ubio, ispalivši jedan hitac u desnu slepoočnicu", navodi se u saopštenju.

Čakarević je bio osuđen zbog više krivičnih dela na pet i po godina zatvora, a 9. novembra prošle godine, posle pucnjave na Novom Beogradu, uspeo je da pobegne pripadnicima policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: