Dinkić: Nema promena budžeta

Dok SPS najavljuje da će odluku o glasanju za budžet doneti nakon stranačkog sastanka, Dinkić poručuje da ne pristaje na kompromis.

Izvor: B92

Utorak, 22.11.2005.

16:56

Default images

I pored kritika koje su od početka rasprave o budžetu iznosili poslanici Socijalističke partije Srbije, ministar finansija Mlađan Dinkić ostao je pri odluci da predloženi budžet neće biti menjan ni pod kakvim uslovima. Upitan kako će vladajuća većina usvojiti budžet bez glasova SPS-a, Dinkić je rekao da „uslovljavanja nema“, kao i da njega „tako nešto uopšte zanima“.

"Ako vi mislite da je meni sve u životu ministarsko mesto, onda se grdno varate. Zašto bi me zanimalo? Imate budžet koji omogućava Srbiji ekspanziju u narednoj godini, hoćete li da glasate za to da radimo ljudski ili nećete? Ako glasate, radimo i dalje, ako ne glasate, izvolite – neka radi neko drugi. Nema kompromisa oko budžeta , niti ima bilo kakvih naznaka da neko hoće da ga ospori. Osim radikala", kaže Dinkić.

Rasprava Skupštine Srbije o amandmanima na budžet za narednu godinu biće nastavljena i sutra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: