"Insajder" u poseti BIA-i

Ekipa Insajdera B92 odazvala se na poziv direktora BIA Radeta Bulatovića da obiđe teniski teren i bazen koji su izgrađeni bez dozvole.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.09.2005.

17:19

Default images

Podsetimo, Insajder saznaje da zbog toga UBPOK prisluškuje saradnike Radeta Bulatovića. Izvor Insajdera saznaje i da je u BIA stigla i najsavremenija oprema za fitnes, vredna 150 hiljada evra.

Brankica Stanković je u sedištu BIA-e i javlja da se ekipa emisije Insajder nalazi u kompleksu BIA-e. Međutim, Rade Bulatović je pozvao i ostale medije, i to ne sve, već RTS, Pink i BK, tako da je ekipa Insajdera insistirala da ne ide sa svima njima, zbog toga što je to priča Devedesetdvojke i što Insajder zna šta treba da obiđe.

Nadležni su pristali na to, tako da ekipa Insajdera čeka da se vrate ostale ekipe, pa da ona krene u obilazak. U međuvremenu, čeka se i da se Rade Bulatović vrati sa, kako su rekli, važnog sastanka i kazali su da će on verovatno pristati da odgovori na neka pitanja .

Takođe je u BIA-i potvrđeno da je teniski teren rekonstruisan iz 1982. godine, da je oprema za "fitnes" stigla, kako je Insajder juče objavio, ali da nije u vrednosti od 150.000 evra, da bazen ne postoji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: