Kako postati astrolog

U Beogradu je nedavno otvoren Institut za astrološka istraživanja i edukaciju Johan Kepler.

Izvor: B92

Nedelja, 18.09.2005.

10:19

Default images

Ciljevi Instituta su pospešivanje istraživanja u oblasti astrologije, akademski pristup astrologiji omogućavanje astrolozima i astrologiji da steknu odgovarajuće pozicije u društvu.

Institut nije deo školskog sistema, što su zvanično potvrdili i u Ministarstvu obrazovanja, ali iako astrologija još nije priznata kao nauka postoje međunarodni standardi u toj oblasti, koje propisuje međunarodna astrološka organizacija, a prema kojima je ustanovljen školski program Instituta.

Školovanje omogućava dobijanje sertifikata o poznavanju natalne astrologije, diplomu astrologa-konsultanta i diplomu astrologa-predavača, a student se potom može opredeliti i za usavršavanje u inostranstvu. Za jednu godinu školovanja treba izdvojiti 500 evra.

Neki smatraju da je velika popularnost astrologije u Srbiji pre svega posledica duge krize i lošeg obrazovanja i da tu nema ničega što bi se proučavalo, ali će diplomirani astrolozi možda mnogo lakše naći posao u Srbiji nego neki drugi stručnjaci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: