Vlada će proveriti Lupus

Premijer Vojislav Koštunica ponovo obećao da će proveriti rad agencije "Lupus" supruge Milorada Ulemeka Legije, kažu u SPO-u.

Izvor: B92

Petak, 19.08.2005.

12:04

Default images

Ministri iz Srpskog pokreta obnove tražili su sprečavanje poslovanja agencije Aleksandre Ivanović. Ministar za dijasporu Vojislav Vukčević izjavio je za B92 da su od premijera Vojislava Koštunice dobili obećanje da će proveriti rad te agencije.

"Mogu reći da mi je Koštunica dao obećanje da će on to proveriti. A usput, onda je na sednici Vlade rekao da sam pre sednice Vlade bio kod njega i da smo o tome razgovarali. Neposredno nakon našeg pisma, Koštunica je doslovno rekao 'Ja sam obećao ministrima iz SPO-a da će agencija 'Lupus' biti ukinuta'. Na sledećoj sednici Vlade Koštunica će o tome dati potpuni izveštaj", kaže Vukčević.

Informaciju da je agencija "Lupus" tužila nekoliko funcionera SPO-a, predsednika SDU Žarka Koraća i B92 potvrdio je juče ministar Dragan Kojadinović, ali niko od tuženih nije dobio tužbu. Vukčević je rekao da ni danas tuženi članovi SPO-a nisu dobili zvaničnu potvrdu o pokretanju tužbe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: