Zadovoljan sam izjavom Milenkovića

Dejan Milenković, zvani Bagzi, nastaviće i sutra da daje izjavu pred sudskim većem Specijalnog suda.

Izvor: Beta

Utorak, 26.07.2005.

18:15

Default images

On daje izjavu na ročištu na kome se odlučuje da li će dobiti status svedoka saradnika. Njegov advokat Ljubiša Radojičić izjavio je za agenciju Beta da je zadovoljan izjavom koju je dao Milenković, dodavši da o detaljima ne može da govori, jer je iskaz proglašen za službenu tajnu. Advokat je rekao da ne zna kada će sudsko veće doneti odluku o statusu Milenkovića.

Milenković je danas više od pet sati davao izjavu pred sudskim većem.

Ako Milenković dobije novi status, biće brisan sa optužnice koja ga tereti za 12 krivičnih dela, medju kojima i pokušaj ubistva premijera Srbije Zorana Dindjića na autoputu Beograd-Zagreb kod hale "Limes", kao i nekoliko otmica i ubistava koja su počinili pripadnici zemunskog klana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: