V.Britanija: Deca žrtve okultizma

Britanska policija veruje da su afrička deca predmet trgovine u Velikoj Britaniji.

Izvor: B92

Petak, 17.06.2005.

11:04

Default images

Policija smatra da je cilj te trgovine žrtvovanje dece u obredima crne magije. Istraživanje Skotland jarda sprovedeno je u afričkim i azijskim zajednicama u Londonu, a u istočnom Londonu lokalno afričko i azijsko stanovništvo okupljano je u radionicama na raspravama o obrezivanju genitalija kod žena, prisilnim brakovima i zlostavljanju dece na religioznoj osnovi.

Otkriveno je da obredi crne magije bivaju izvođeni u afričkim crkvama, gde ljudi traže vračare i osobe koje se bave crnom magijom kako bi im čarolijom odagnali probleme. BBC, pozivajući se na neobjavljene rezultate istraživanja, navodi da u pomenutim krugovima vlada verovanje da je čarolija moćna samo ako uključuje žrtvovanje neobrezanog muškog deteta. Dečaci bivaju ilegalno dovođeni u Britaniju radi žrtvenih obreda, u cilju seksualnog iskorišćavanja ili da bi radila kao kućne sluge.

Početkom juna su dve afričke žene osuđene zbog zlostavljanja dece. One su mučile osmogodišnje siroče iz Angole i planirale da ga bace u londonski kanal verujući da je veštica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: