Još jedna stranka

Potpredsednik Srpskog pokreta obnove Vojislav Mihailović kaže da će deo članstva te stranke formirati novu stranku.

Izvor: B92, FoNet

Petak, 13.05.2005.

10:29

Default images

"Verujem da ćemo ubrzo napraviti savez desnih partija jer smo blizu dogovora o nacionalno-demokratskom bloku koji će u početku činiti Demokratska stranka Srbije, Nova Srbija i nova stranka koju ćemo mi formirati", rekao je Mihailović.

"Na Ravnoj gori ćemo pokrenuti inicijativu za formiranje partije koja će imati jaku asocijaciju na SPO, autentičan program i izvornu ideju SPO, pa će naši birači imati priliku da se uvere da ta grupacija dosledno nastavlja ono što smo nekada počeli", rekao je Mihailović.

Dva paralelna sabora Srpskog pokreta obnove biće održana sutra. Sabor dela stranke koji podržava lidera stranke Vuka Draškovića biće održan u centru "Sava", a pristalice Veroljuba Stevanovića i Vojislava Mihailovića okupiće se na Ravnoj gori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: