Spor i oko PKS-a

Miodrag Nikolić Feman optužio je predsednika PKS-a Slobodana Milosavljevića da je politizovao Privrednu komoru Srbije.

Izvor: B92

Sreda, 30.03.2005.

17:57

Default images

Privredne komore postaju izgleda sve zanimljivije, pa je posle Privredne komore Beograda, za čijeg je predsednika ponovo izabran Milan Janković, uprkos neosporenim optužbama protivkandidata da je falsifikovao diplomu, sada na red došla i Privredna Komora Srbije.

Jedan od potpredsednika Komore Miodrag Nikolić, član Demokratske stranke, optužio je Slobodana Milosavljevića, takođe iz DS-a, da se opredelio za saradnju isključivo sa ovom strankom, pa je zato Vlada Srbije odbila saradnju sa Komorom.

Tako je, na primer, kaže Feman, tokom dvodnevne posete Energetske korporacije Češke, treće po jačini u Evropi, Vlada zabranila predstavnicima Elektroprivrede Srbije da učestvuju u razgovorima.

Mada potpredsednik Privredne komore, koji će na sutrašnjoj Skupštine PKS-a zatražiti Milosavljevićevu smenu, tvrdi da ima podršku Zorana Drakulića, predsednika kompanije "Ist point", i Nikole Pavičića, direktora "Sintelona", oni se nisu pojavili na konferenciji za novinare.

Slobodan Milosavljević, takođe, tvrdi da ima podršku ova dva biznismena, koji će ostati potpredsednici Komore, za razliku od Femana, koga je nazvao „predstavnikom jagnjećih brigada“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: