Čačanski taksisti blokirali ulicu

50 taksista protestovalo zbog toga što je autobus "Autoprevoza" ceo dan "namerno" stajao parkiran na njihovom stajalištu.

Izvor: Beta

Sreda, 30.03.2005.

21:28

Default images

Taksisti su blokirali saobraćaj u centru grada na 15 minuta. Prema rečima predsednika Udruženja samostalnih taksista Vukadina Krstovića, autobus je pet i po sati stajao na njihovom stajalištu "namerno, da bi ometao njihov rad".

Krstović je kazao da su se taksisti sa opštinskim rukovodstvom dogovorili da devet autobuskih stajališta koriste kao taksi stajališta i zatražio da se taj dogovor i poštuje.

On je dodao da su oni od osam časova, kada je prazan autobus i bio parkiran, pokušavali da se sastanu sa direktorom "Autoprevoza", ali da, kako je kazao, on nije hteo da ih primi. Blokada je prekinuta kada je vozač autobusa došao i odvezao autobus.

Druga udruženja čacanskih taksista nisu podržala blokadu. Direktor "Autoprevoza" Andrija Stanić nije bio dostupan za komentar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: