Prekinuti razgovori na Zvezdari

DS saopštava da su prekinuti pregovori sa DSS-om o konstituisanju demokratske vlasti u opštini Zvezdara.

Izvor: B92

Subota, 12.03.2005.

18:54

Default images

Kako se navodi u saopštenju Demokratske stranke, pregovori su prekinuti "posle jasne poruke Demokratske stranke Srbije da za njih nije prihvatljiva koalicija ni pod kakvim uslovima, pa čak ni ukoliko DSS dobije sve funkcije u opštinskoj vlasti".

"DS i G17 plus ponudili su rešenje, po kome bi DSS samostalno vršio vlast u opštini, zato što smatramo da je i to bolje nego da opštinom Zvezdara upravljaju radikali i socijalisti", kaže se u saopštenju.

DS ocenjuje da je DSS, odbijanjem da se dogovorom prevaziđe kriza i poštuje izborna volja većine građana Zvezdare, koji su glasali za stranke demokratske orijentacije, odgovorio na pitanje među kojim strankama vidi svoje partnere za buduće koalicije u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: