Ivanović: Mnogo posla za forenzičare

Izvor: B92

Utorak, 15.06.2004.

08:52

Default images

Istražni sudija kaže da u Crnu Goru nisu stigli rezultati ispitivanja automobila iz kog je pucano na urednika lista "Dan".

Komentarišući činjenicu da su posle ubistva predsednika Vlade Srbije Zorana Đinđića nalazi iz Nemačke stigli za sedam dana, Radomir Ivanović je rekao da forenzičari u slučaju ubistva Duška Jovanovića imaju mnogo više posla jer treba da ispitaju i DNK.

Ivanović kaže da još nema nikavih informacija o tome kada bi nalazi nemačkih stručnjaka mogli da stignu u Crnu Goru. "Koliko znam iz medija, u slučaju Đinđića su na analizu slati samo garderoba i puška, a ovde i DNK", naveo je Ivanović.

Nemački eksperti 3. juna su završili uzimanje uzoraka iz "golfa" nađenog blizu mesta ubistva, a rezultati ispitivanja tih uzoraka mogli bi da predstavljaju ključ za rešenje ubistva Jovanovića.

Duško Jovanović ubijen je 27. maja ispred redakcije lista "Dan".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: