Labus optužio Ministarstvo finansija za uvoz kineske robe

Izvor: Beta

Ponedeljak, 15.12.2003.

22:15

Default images

Predsednik G17 Plus Miroljub Labus optužio je u ponedeljak uveče Ministarstvo finansija Srbije da je odgovorno što Republička uprava carina svakodnevno pušta da u zemlju uđe kineska roba, što, kako je rekao, ima za posledicu sve manji broj zaposlenih u tekstilnoj industriji. "Svaki kontejner kineske robe koji uđe u zemlju je 100 radnih mesta manje. Da li se mi kao zemlja pitamo koliko je radnih mesta zbog toga izgubljeno", rekao je Labus na predizbornom skupu u Kulturnom centru u Zrenjaninu. Labus je rekao da Srbija posle izbora zbog toga mora da dobije novog ministra finansija, ponovivši da bi to trebalo da bude potpredsednik G17 plus Mlađan Dinkić. "Kao što je Mlađan Dinkić sklonio dilere sa ulica i izbacio korupciju iz Narodne banke Jugoslavije, isti zadatak ima taj (novi ministar) da uradi u finansijama", poručio je Labus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: