Savet bezbednosti UN pozdravio hvatanje Sadama Huseina

Izvor: Beta

Ponedeljak, 15.12.2003.

22:34

Default images
Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija pozdravio je u ponedeljak akciju hvatanja Sadama Huseina u kratkom saopštenju koje je pročitao predsednik SB. "Članice Saveta bezbednosti pozdravljaju hvatanje Sadama Huseina 13. decembra", kao i "izjavu generalnog sekretara UN tim povodom", rekao je bugarski ambasador predsedavajući SB Stefan Tafrov. "Savet izražava zadovoljstvo najavljenim obraćanjem generalnog sekretara koji će predstaviti svoj izveštaj kao i najavljenom izjavom šefa iračke diplomatije Hišijara Zebarija koji će takođe, prisustvovati zasedanju", kazao je Tafrov. Bugarski ambasador pročitao je kratko saopštenje na šest jezika, ali je odbio da odgovara na pitanja novinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: