B92 od danas u novoj zgradi

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.12.2003.

21:17

Default images

Posle punih 14 godina postojanja, RTV B92 započela je u ponedeljak emitovanje radio i televizijskog programa iz svoje zgrade, koja se nalazi u Novom Beogradu u Bulevaru AVNOJ-a. U prostorijama nove zgrade po prvi put su objedinjeni televizija, radio, web-tim, produkcija i sve ono što čini B92. Ovim su se posle više godina, tokom kojih je B92 bio meta stalnih napada i pritisaka bivšeg režima, zbog kojih je bio primoran da se često seli iz zgrade u zgradu, na jednom mestu našli svi oni koji su radio-televiziji dali prepoznatljiv uređivački karakter.

Nova zgrada, u kojoj završni radovi još traju, opremnjena je savremenom tehnologijom. Program se emituje iz dva nova televizijska i dva radijska studija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: