Za pirotsko zdravstvo zajam od 1,5 miliona evra od EAR

Izvor: Beta

Ponedeljak, 15.12.2003.

19:01

Default images
Direktor Zdravstvenog centra Pirot Aleksandar Ćirić potvrdio je danas da će ta regionalna zdravstvena ustanova na ime zajma od Evropske agencije za rekonstrukciju (EAR) dobiti 1,5 miliona evra. "To je rezultat nedavno potpisanog ugovora o zajmu između ministarstava finansija i zdravlja i Evropske investicione banke koja zastupa EAR na iznos od 50 miliona evra za 20 regionalnih bolnica u Srbiji, među koje spada i naš Zdravstveni centar", rekao je Ćirić agenciji Beta. Zajam neće vraćati ova zdravstvena ustanova, već Vlada Srbije. Kredit je na 20 godina, sa grejs periodom od četiri do pet godina i povoljnom kamatom. "Novac će biti uplaćen aprila iduće godine a Upravni odbor Centra je već definisao prioritete", rekao je Ćririć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: