Policija samo asistirala izvršiocu Trgovinskog suda

Izvor: B92

Subota, 30.08.2003.

17:29

Default images

Beogradska policija saopštila je u subotu da je na zahtev Trgovinskog suda u petak u 16 sati pružila asistenciju izvršiocu tog suda prilikom "uvođenja u posed" zamenika stečajnog upravnika u brodogradilištu "Beograd". "Policija je i ovom prilikom, kao u svim sličnim kada se eventualno očekuje remećenje javnog reda i mira i kada joj nadležni organ to naloži zahtevom, samo pružila asistenciju, bez intervenisanja jer za to nije bilo razloga u smislu kršenja zakona", piše u saopštenju policije. U saopštenju se dodaje da se policija u brodogradilištu zadržala "vrlo kratko, samo onoliko koliko je bilo neophodno". Radnici Brodogradilišta Beograd u petak nisu mogli da uđu u firmu pošto ih je na kapijama sačekala policija, privatno obezbeđenje "DMD sistem" i rešenje po kojem su ostali bez posla. Na kapiju je nalepljena odluka Trgovinskog suda u Beogradu kojom se stavlja van snage ranije rešenje tog suda kojim je brodogradilistu odobren nastavak započetog remonta. Odlukom je naloženo zamenicima stečajnog upravnika Zdravki Đukić i Drinki Isailović da prekinu sve ugovore tog preduzeća, a zabranjeno im je i zaključivanje novih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: