Lečić: specijalni rat preko medija protiv Đinđića i Vlade

Izvor: B92

Četvrtak, 20.03.2003.

23:07

Default images

Republički ministar kulture i informisanja Branislav Lečić rekao je u četvrtak uveče u emisiji Studija B da je protiv premijera Zorana Djindjića i Vlade Srbije "preko nekih medija vodjen specijalni rat i pripremana atmosfera linča".

On je kazao da je konkretan povod za kažnjavanje nekih novina i elektronskih medija remećenje toka istrage. "U samoj istrazi, medjutim, za listove kao što su Identitet i Nacional postoji osnovana sumnja istražnih organa da su ljudi koji su bili u upravnom odboru, osnivači ili saradnici imali jake veze sa zemunskim klanom, što je za istragu vrlo važan detalj i to je dodatni razlog", rekao je Lečić. On je dodao da se u istražnom postupku došlo do zanimljivih saznanja u kojima se za taj klan vezuju ne samo listovi, njihovi osnivači i urednici, nego da postoje i novinari koji su saradnici tog istog klana, plaćenici koji su prenosili odredjene vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: