Šaron: Održavam kontakte sa Palestincima željnim mira

Izvor: Beta

Utorak, 17.12.2002.

22:47

Default images
Izrael će nastaviti da održava kontakte sa Palestincima koji su zainteresovani za pregovore, rekao je u utorak izraelski premijer Arijel Šaron. Šaron je odbacio mogućnost mirovnih pregovora sa Palestincima sve dok nasilje ne prestane. U intervjuu izraelskoj televiziji, on nije želeo da imenuje Palestince sa kojima ima kontakte. "Postoje kontakti i oni će biti nastavljeni", rekao je Šaron. "Polako broj ljudi koji su spremni na mirovne pregovore raste i ja ću nastaviti da održvam kontakte sa njima. Ko god je spreman na mirovne pregovore, ja sam spreman da imam kontakte sa njim". Šaron je takodje ponovio da prihvata palestinsku državu ali sa strogim ograničenjima u oblastima Zapadne obale i pojasa Gaze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: