Neophodna efikasnija akcija protiv piraterije

Izvor: FoNet

Utorak, 17.12.2002.

20:32

Default images
Poslovna udruženja Jugoslovenska antipiratska asocijacija i Filmski distributeri Jugoslavije podneli su Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije krivičnu prijavu zbog nezakonitog puštanja u promet filma "Hari Poter i dvorana tajni" i traže od nadležnih organa da se otkrije ko stoji iza toga.  Kako se navodi u saopštenju ovih udruženja, u jednom od časopisa posvećenih kompjuterima, 10. decembra ove godine, u rubrici oglasi, objavljeno je da se prodaje film "Hari Poter 2", preveden na srpski, po ceni od 20 evra. Ova udruženja ukazuju da je prošlo godinu dana od najavljenih akcija na suzbijanju piraterije i donošenju novih zakona koji će obezbediti zaštitu tudjih autorskih i srodnih prava, a da do danas ništa nije učinjeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: