DSS: Anketna komisija za EXIT

Izvor: B92 Srbija

Novosadski odbor Demokratske stranke Srbije najavio je da ce na prvoj sledecoj sednici Skupstine Novog Sada zatraziti formiranje Anketne komisije koja bi ispitala poslovanje festivala EXIT ove i prosle godine, javlja iz Novog Sada dopisnik Radija B92 Dragan Gmizic. Odbor DSS je ponovio svoje optuzbe upucene organizatorima festivala koje se odnose na finansijsko poslovanje festivala. U saopstenju je postavljeno pitanje gde je zavrsio profit u slucaju finansijskog poslovanja, odnosno kako ce, ukoliko su napravljeni, biti pokriveni finansijski gubici.

Aleksandra Kolar, portparol EXIT kaze da se finalni obracuni jos izradjuju. "Kompletnu sliku svega i kompletne izvestaje cemo imati tek u nekom narednom periodu i naravno onog momenta kada ga budemo imali dobice ga i nadlezne institucije koje su u skladu sa svojim utvrdjenim i usvojenim odlukama taj projekat i podrzale. To ce biti apsolutno javno i sve ce biti naznaceno, ukoliko ima gubitaka i koliki su gubici", kaze Aleksandra Kolar.

Organizatori su neposredno nakon zavrsetka festivala objavili da je finansijski manjak oko 300.000 evra.

Info

Na današnji dan, 30. mart

1135 - Rođen je jevrejski filozof, lekar, matematičar i astronom Mojsije ben Majmon, poznat kao Majmonides, sledbenik Aristotela, najveći jevrejski filozof srednjeg

Razno četvrtak 30.03. 00:00 Komentara: 0
strana 1 od 43597 idi na stranu