PRETNJE ZBOG PRIVATNOG GRANICNOG PRELAZA

Izvor: B92

Četvrtak, 18.04.2002.

20:00

Default images
U Velikom Gradistu postoji privatan granicni prelaz.

Pokusaj da sazna kako privatna kompanija umesto drzave ubira prihode kostala je jednog odbornika pretnjama smrcu i razlicitim uvredama, javlja dopisnik Radija B92 Radoslavka Despotovic. Opstinski odbornik u Velikom Gradistu i clan SPS, vlasnik kompanije "Stokic" Ljubisav Stokic, pretio je u cetvrtak rano ujutro odborniku i clanu Glavnog odbora GSS Zivojinu Lazicu smrcu, psovao mu "majku Vlasku" i pretio mu da ce ga "ubiti kao zeca", jer je na opstinskoj skupstini pitao kako je moguce da kompanije "Stokic" bude vlasnik jedinog privatnog granicnog prelaza u zemlji i umesto drzave ubira prihod od stranaca. "Cuo sam lupnjavu, pricu i galamu, provirio sam kroz prozor i video da je to Ljubisav Stokic. Kad je video pomeranje zavese, zapretio je 'ubicu te kao zeca'.

Zvao sam policiju, nakon 5 minuta pretnji Stokic je otisao, a patrola je stigla posle 10-15 minuta. Ljubisav Stokic je tu pretnju vec izgovorio pre nekoliko meseci u kafani. Ovo je preslo svaku meru", prica Lazic, dodajuci da nece odustati od trazenja odgovora. Lazic je prijavio slucaj policiji i bice podneta krivicna prijava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: