GLAS JAVNOSTI:DIREKTOR UO BLIC PRES NOVI VLASNIK RTV KOSAVA

Izvor: B92

Petak, 22.12.2000.

23:45

Default images
Predsednik Upravnog odbora preduzeca "Blic pres" Borivoj Pajovic je od 24. novembra ove godine novi vlasnik RTV "Kosava", pise u subotu "Glas javnosti", prenosi Beta. List navodi da je advokat Borivoj Pajovic 24. novembra upisan u registar Privrednog suda u Beogradu kao osnivac "Kosava" d.o.o. RTV "Kosava", ciji je prethodni vlasnik bila cerka bivseg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Milosevica, Marija Milosevic, prestala je da emituje program posle 5. oktobra, ali, kako pise list, nije i kompletno iskljucila signal. "Glas javnosti" dodaje da se pre nekoliko dana na frekvenciji "Kosave" bez najave vratila slika - muzicki spotovi sa karakteristicnim, neizmenjenim znakom u gornjem desnom uglu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: