CISCENJE DUNAVA UPOREDO S REKONSTRUKCIJOM MOSTA

Izvor: B92

Subota, 16.12.2000.

18:46

Default images
Clanovi Dunavske komisije i predstavnici novosadskih vlasti postigli su dogovor da se pored ciscenja Dunava od zaostalih mina i delova mostova pocne i s rekonstrukcijom Mosta Slobode. "Ciscenje korita mora biti u funkciji rekonstrukcije Mosta Slobode jer se njegovi delovi mogu iskoristiti u izgradnji", rekao je gradonacelnik Novog Sada Borislav Novakovic na konfrerenciji za novinare, javlja Beta. On je kazao da je na sastanku s predstavnicima Dunavske komisije istaknuto da ce postojeci most na barzama biti trajno uklonjen "tek kada se izgradi Most Slobode jer bi u protivnom doslo do saobracajnog kolapsa u gradu". "Rezim otvaranja mosta na barzama, sto je bio jedan od zahteva predstavnika ove komisije, uspostavice se dva puta mesecno, i to vikendom, a u dogovoru s republickom i Saveznom vladom", rekao je Novakovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: