OSNIVA SE MEDIJSKA ORGANIZACIJA JUGOISTOCNE EVROPE

Izvor: B92

Petak, 18.08.2000.

14:02

Default images
Osnivacka konferencija prve medijske organizacije za jugoistocnu Evropu (South East Europe Media Organisation - SEEMO), bice odrzana 17. novembra u Becu, saznaje FoNet medju inicijatorima ovog projekta. Osnovni cilj ove organizacije bice zastita i unapredjenje slobode stampe u drzavama jugoistocne Evrope. Pokretac SEEMO je Medjunarodni insitut za medije, osnovan pre 50 godina u Njujorku. Zamisljeno je da nova ogranizacija promovise medijski pluralizam, pruzanjem pravoremene nebirokratizovane pomoci medijima u regionu. SEEMO je zamisljen kao nevladina, neprofitna organizacija i mreza urednika i novinara novinskih agencija, stampanih i elektronskih medija iz Albanije, Bosne, Bugarske, Hrvatske, Jugoslavije, Grcke, Makedonije i Rumunije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: