KOSTUNICA: AKO POBEDIM - NOVI IZBORI

Izvor: B92

Četvrtak, 10.08.2000.

22:00

Default images
Predsednik Demokratske stranke Srbije i kandidat udruzene opozicije za predsednika SRJ Vojislav Kostunica izjavio je da ce u slucaju pobede na izborima insistirati da se ubrzo raspisu novi izbori kako bi zemlja usla u neophodnu ustavnu rekonstrukciju. "Treba biti realan i priznati da smo u startu hendikepirani",kaze Kostunica i dodaje: "Veliku politicku stetu ce pretrpeti i stranke vladajuce koalicije u Crnoj Gori, jer ce neizlazak na izbore demonstrirati njihovu nespremnost da se zaloze za zajednicku drzavu". "Ako je tako, onda se namece ozbiljno pitanje u cemu je razlika izmedju DPS i Milosevicevih socijalista. S druge strane, DPS ce se naci u ozbiljnom procepu da objasni biracima, pogotovo onima koje bi sutra mogli preoteti od Momira Bulatovica, u cemu je razlika izmedju njih i jedne gotovo secesionisticke stranke kakva je Socijaldemokratska, njihov koalicioni partner", rekao je lider DSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: