TIM ZA MEDIJSKU PROMOCIJU PREDLOZIO AKCIJE LIDERIMA

Izvor: B92

Četvrtak, 22.06.2000.

16:45

Default images
Tim za medijsku promociju demokratske opozicije uputio je u cetvrtak liderima vodecih opozicionih partija predloge za akcije pomoci nezavisnim glasilima u Srbiji, izjavila je agenciji Beta koordinator tog tima i portparol Socijaldemokratije Ljiljana Nestorovic. "Nekoliko predloga odnosi se na pomoc dnevniku 'Glas javnosti' kome preti gasenje. Pokusali smo da nadjemo nacin da pomognemo tom listu da nastavi rad cak i u slucaju zatvaranja", rekla je Nestoroviceva. Ona je rekla da su predlozi upuceni licno na adrese svih predsednika opozicionih partija, osim Srpskog pokreta obnove. "Ocekujemo odgovore lidera opozicije pocetkom naredne nedelje, kada cemo i obavestiti javnost o detaljima nasih predloga", dodala je Ljiljana Nestorovic. Ona je kazala da su u razgovorima ucestvovali i predstavnici pokreta "Otpor".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: