PRETUCEN CLAN LCGG ZORAN KLJAJIC

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.06.2000.

22:58

Default images
Predsednik Liberalnog saveza Crne Gore Miroslav Vickovic saopstio je da je u nedelju oko 23.00 sata, u hotelu "Crna Gora" u Podgorici, pretucen clan LSCG Zoran Kljajic, kojeg su napali Aleksandar-Aco Djukanovic i Pajo Jabucanin. Vickovic u izjavi istice da su "Kljajica napali Aleksandar Aco Djukanovic i Pajo Jabucanin, nanijevsi mu teske tjelesne povrede udarcima pistolja po glavi i tijelu, zbog cega je jutros oko 4.00 casa operisan na Neurohirurskom odjeljenju Klinicko bolnickog centra u Podgorici". "Napad na Kljajica pokusali su da sprijece ocevici iz njegovog drustva Miodrag Martinovic, Pero Milicevic i Andrija Ljubisa. Njihove namjere da prekinu brutalni cin sprijecili su napadaci, uperivsi u njih pistolje sa prijetnjom da ce pucati" - rekao je Vickovic. Prema njegovim recima, "u Crnoj Gori je na djelu jedan korupcionaski i mafijokratski sistem, koji se krije iza navodne reformske i demokratske Crne Gore". Jedan od napadaca na clana LSCG Zorana Kljajica Aleksandar Aco Djukanovic je brat predsednika Crne Gore Mila Djukanovica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: