"Nezavisna svetlost" trazi da predstavnici NUNS-a ne govore na mitingu

Izvor: B92

Četvrtak, 06.04.2000.

19:34

Default images
Redakcija kragujevackog nedeljnika "Nezavisna svetlost" zatrazila je da predstavnici Nezavisnog udruzenja novinara Srbije ne govore na opozicionom mitingu u Beogradu, zakazanom za 14. april. "Profesionalnim novinarima nije mesto za govornicom bilo koje politicke partije, bar ne da nastupaju u ime nase novinarske organizacije, jer se time dovodi u pitanje nezavisna pozicija novinara pa i svi oni razlozi koji su nas motivisali da 1994. osnujemo NUNS", navodi se u pismu koje su urednici i novinari "Nezavisne svetlosti" uputili rukovodstvu NUNS-a. Dodaje se da organizatorima mitinga treba ljubazno zahvaliti na pozivu i odbiti ponudjeno govornicko mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: