Manuel: Ubijeni Albanac kod Konculja nije pripadnik KZK-a

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.02.2000.

19:15

Default images
Portparol misije UN na Kosovu Suzan Manuel, saopstila je u Pristini da ubijeni Albanac u oruzanom obracunu sa patrolom srpske policije kod sela Konculj nije bio clan Kosovskog zastitnog korpusa (KZK). Istrazni organi na jugu Srbije rekli su da je ubijeni Albanac iz Gnjilana i da je bio clan KZK-a. Manuel je rekla da ime tog Albanca nije pronasla u evidenciji KZK, ali da ne iskljucuje da je u pitanju osoba koja se medju 20 hiljada njih prijavila za sastav te organizacije. Svim kandidatima za KZK, UNMIK je prilikom prijave, podelio identifikacione kartice i da je moguce da je ubijen jedan od kandidata ili da je do kartice dosla neka druga osoba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: