Batic: Na sledecem sastanku o devetomartovskom mitingu

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.02.2000.

18:43

Default images
Predsednik Demohriscanske stranke Srbije i koordinator Saveza za promene Vladan Batic izjavio je da ce na narednom sastanku udruzene opozicije, 1. marta, biti reci i o organizovanju "devetomartovskog mitinga", kao "odgovora na nereagovanje rezima na zahteve da se do kraja aprila odrze izbori na svim nivoima". Batic je na konferenciji za novinare rekao da "opoziciji predstoji da na cutanje rezima odgovori adekvatno" i da "jedan od tih vidova treba da budu protesti". "Protesti ne treba da budu u jednom danu, jer je to onda priredba. Moramo imati citav scenario, kad pocinje, koliko traje, koji su nasi zahtevi i ciljevi", rekao je Batic.On je ocenio da sastanci opozicije "gube smisao, jer postaju sami sebi cilj". "Mi treba da se okupimo u akciji protiv rezima", istakao je Batic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: