Izbor funkcionera Demokratske stranke

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.02.2000.

18:43

Default images
Sesta redovna Skupstina Demokratske stranke izabrala je u nedelju, nakon 12 sati rada, dr Zorana Djindjica za predsednika i Zorana Zivkovica, Borisa Tadica, Predraga Filipova i Slobodana Gavrilovica za potpredsednike stranke, javlja B2-92. Za Djindica je glasalo je 605 delegata, dok se za Vuksanovica izjasnilo 485 delegata. Nakon sto je ponovo izabran, Djindjic je izjavio da danas pocinje izborna kampanja DS za pobedu na svim izborima od kojih, prema njegovoj oceni, zavisi buducnost Srbije. Dr Slobodan Vuksanovic je cestitao Djindjicu reizbor i saopstio da ostaje u stranci i da ne trazi nijednu funkciju u njoj, dodavsi da ce i dalje biti gradski i opstinski odbornik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: