Cetiri osobe ranjene u pucnjavi u centru Novog Sada

Izvor: B92

Nedelja, 06.02.2000.

19:46

Default images
U subotu su u pucnjavi u centru Novog Sada ranjene cetiri osobe, koje su van zivotne opanosti, javljaju drzavni elektronski mediji. Prema recima dezurnog istraznog sudije Okruznog suda u Novom Sadu Miroslava Alimpica, imena vinovnika oruzanog sukoba se, u interesu istrage, jos ne saopstavaju, a u toku je potraga za nekolicinom ucesnika koji su u bekstvu. "Jos nisu poznati motivi zbog cega je doslo do sukoba dveju naoruzanih grupa, mada postoje indicije da je pucnjavi prethodio verbalni obracun ispred kafica 'Blu Mun'", rekao je Alimpic. Na mestu okrsaja, na uglu ulica Pasiceve i Matice srpske, pronadjeno je vise od 10 caura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: