Promovisana knjiga “Kraj srpske bajke”

Izvor: B92

Četvrtak, 23.12.1999.

19:16

Default images
U cetvrtak je promovisana nova knjiga novinara Slavoljuba Djukica "Kraj srpske bajke". Knjiga predstavlja obnovljeno i dopunjeno izdanje knjige "On, ona i mi" - biografskog dela koji se bavi javnim i privatnim zivotom jugoslovenskog predsednika Slobodana Milosevica i njegove supruge Mirjane Markovic. Prema recima autora, knjiga opisuje najznacajnije dogadjaje u zivotu bracnog para koji vec vise od deset godina upravlja Srbijom, zakljucno sa bombardovanjem zemlje i dolaskom Kfora na Kosovo. Izdavac knjige je Free B92, a stampana je u okviru biblioteke "Samizdat". Na koricama Djukiceve knjige se navodi da je ova biblioteka nastala kao odgovor na otimanje Radija B92 koje je 2. aprila izvedeno od strane rezima Slobodana MIlosevica. Govoreci u ime izdavaca, urednik edicije Veran Matic je naglasio da je u dvehiljaditoj planirano stamapnje preko 30 knjiga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: