Tači: Priznanja će se nastaviti

Premijer Kosova Hašim Tači izjavio je da će se proces priznavanja kosovske nezavisnosti nastaviti,naročito posle rasprave pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu.

Izvor: B92

Petak, 18.12.2009.

12:14

Default images

Tači je rekao da je odluka Republike Malavi da prizna nezavisnost Kosova veoma važna, preneo je list "Koha ditore". "Želim da naglasim da je posle završetka rasprave pred Međunarodnim sudom pravde, ovo priznanje izuzetno važno za Kosovo i za naš narod na kraju ove godine", rekao je Tači i dodao da će se proces priznanja nastaviti.

"Kosovo je dobilo veoma dostojanstvenu i stručnu argumentaciju koja je pokazala da ima pravo da bude država", rekao je Tači.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: