Stigla humanitarna pomoć u Krupanj

Humanitarna organizacija "Srbi za Srbe" isporučila je vrednu humanitarnu pomoć od 24 komada bele tehnike porodicama u Krupnju, vrednu 660.000 dinara.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.10.2014.

11:19

Default images

Humanitarna pomoć - 7 kombinovanovanih frižidera, 7 zamrzivača, 5 veš mašina, 4 šporeta i jednog šporeta na drva, isporučena je za ukupno 17 porodica u Krupnju.

Organizacija "Srbi za Srbe" pokrenula je sredinom maja veliku akciju pomoći ugroženim domaćinstvima pod nazivom "Borba protiv poplava" u Srbiji i Republici Srpskoj, čija su imanja pogođena polavom.

U sklopu akcije, do sada je pomoć organizacije isporučena za 260 porodica u Paraćinu, Trsteniku, Valjevu, Kraljevu, Obrenovcu, Svilajncu, Velikim Crljenima i Krupnju i to u vrednosti od 11 miliona dinara.

U naredne tri nedelje pomoć će dobiti i postradale porodice u Republici Srpskoj.

Prva faza akcije "Borba protiv poplava" ima za cilj da obezbedi 1.000 aparata bele tehnike za oko 500 porodica iz Srbije i Republike Srpske, piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: