Ilić tužio funkcionera Dveri

Lider Nove Srbije i ministar Velimir Ilić izjavio je da je podneo krivične prijave protiv člana starešinstva pokreta Dveri Boška Obradovića.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 04.05.2015.

17:28

Default images
foto: Tanjug

On je naveo da je tužbe, čiji tačan broj ne zna, podneo zbog neargumentovanih napada na njega i njegovu porodicu.

''Nisam podneo tužbu protiv Dveri već protiv Obradovića jer je prešao sve mere i granice vređajući moju porodicu, pozivajući na linč, štampajući plakate 'smenimo Iliće u Čačku', a pominjao je kriminal, falš diplome...'', rekao je Ilić.

Kako kaže, Obradović će morati sve to da dokaže jer je lično to iznosio.

''Nemam ništa protiv Dveri niti su to Dveri govorile kao pokret nego Obradović'', rekao je Ilić ocenjujući da je reč o jeftinoj kampanji u kojoj je Obradović neargumentovano napadao, držao svake nedelje konferencije i napadao jednu porodicu.

Objašnjava da će Obradović sada morati da dokaže sve ono što je rekao.

''Od sada sve što kaže moraće i da dokaže jer će dobiti krivičnu prijavu'', poručio je Ilić.

Ilić je naveo da nije i da ne želi da polemiše sa Obradovićem koji ima, kako je rekao, jedan jedini program a to je napad na njega i njegovog brata.

''Podlo je i pokvareno brukati, ljagati, kompromitovati ljude i to udariti na familiju, na privatnost. Neću više da tolerišem i zato sam dao advokatima da rade svoj posao. Sve što dobijem ići će u humanitarne svrhe i advokatima'', rekao je Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: