Ukrao osam vozila, prodavao oružje

Zbog sumnje da je ukrao osam vozila i neovlašćeno vršio promet oružja mladiću M.M. (28) iz Čačka određena je mera zadržavanja, saopštila je policija.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.05.2015.

15:31

Default images

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, po odobrenju zamenika osnovnog javnog tužioca iz tog grada odredili su meru zadržavanja M.M. (28 ), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio devet krivičnih dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

On je, kako se navodi, u aprilu u Čačku otuđio osam, a jedno vozilo pokušao je da ukrade, koje je policija pronašla i vratila vlasnicima.

Takođe, policija je pronašla i oduzela od osumnjičenog jedan pištolj koji je ilegalno posedovao.

Protiv M.M. podneta je krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: