Sunčano i toplo, do 26 stepeni

U Srbiji će biti pretežno sunčano i toplo, jutarnja temperatura biće od pet do 14, a najviša dnevna od 22 do 26 stepeni, saopštio je RHMZ.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 27.04.2015.

01:00

Default images
foto: Tanjug

Posle podne se očekuje postepeno povećanje oblačnosti, uveče u jugozapadnim, a tokom noći i u ostalim krajevima mestimično sa kišom, kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom.

Duvaće slab i umeren vetar, južni i jugoistočni.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i toplo, a posle podne i uveče postepeno povećanje oblačnosti, tokom noći povremeno sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima.

Jutarnja temperatura biće oko 14, a najviša dnevna oko 26 stepeni. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni.

U Srbiji će u utorak biti oblačno i svežije, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U sredu sveže, ujutru i pre podne mestimično sa slabom kišom, na visokim planinama i sa snegom, posle podne i uveče razvedravanje.

U četvrtak i petak pre podne očekuje se pretežno sunčano i toplo. U petak posle podne naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, prvo u severozapadnim krajevima.

Zatim se očekuje promenljivo i nestabilno vreme, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Usled očekivane biometeorološke situacije osobe sa varirajućim krvnim pritiskom mogu imati pojačane tegobe, a u popodnevnim časovima oprez se savetuje astmatičarima i reumatičarima. Kod meteoropata su mogući nervoza i glavobolja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: