"Hoćemo briljantnu pobedu u APV"

SNS mora dobro da se spremi za izbore u Vojvodini, gde treba da ostvari briljantnu pobedu za njen preobražaj, istakao potpredsednik naprednjaka Igor Mirović.

Izvor: B92

Nedelja, 26.04.2015.

14:05

Default images
Foto: Tanjug

Naglasio je da SNS mora veoma dobro da se spremi za izbore u Vojvodini bez obzira da li će politička konkurencija prihvatiti dijalog da se izbori održe u decembru ili kasnije.

"Jasno je da građani očekuju promene i da moramo biti spremni da ih izdejstvujemo, snagom programa, snagom dosadašnjeg delovanja stranke i i autoriteta našeg predsednika Vučića", poručio je Mirović dodajući da od članova ne očekuje samo rezultat nego briljantnu pobedu za politički preobražaj Vojvodine

"Nećemo dozvoliti da samo zamenimo mesta sa onima koji će veoma brzo sa tih mesta otići, već ćemo uspeti da političkim i ekonomskih programom pokazažemo rezultate koristeći resurse koje Vojvodina ima na rapsolaganju", rekao je MIrović.

Poručio je članovim da nikako i nigde ne čine greške i poteze koje je činila politička konkurencija zbog koje Srbija traži, a kroz SNS ima snažnu energiju, sveobuhvatne promene u svim sferama.

Mirović je ranije izjavio da je ta stranka uspela da zaustavi destrukciju zemlje i trasira put njenom ekonomskom i sveukupnom oporavku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: