Glavni odbor SNS-a bez Vučića

U Sremskoj Mitrovici počela je sednica Glavnog odobra SNS-a koja se održava bez prisustva lidera Aleksandra Vučića.

Izvor: B92

Nedelja, 26.04.2015.

13:57

Default images

Kako se navodi, na sednici se raspravlja o unutarstranačim izborima i analizira politička i ekonomska situacija u zemlji.

U odsustvu lidera stranke, kako su preneli mediji, sednicom predsedava potpredsednik SNS-a Igor Mirović koji je obavestio prisutne da se Vučić ne oseća najbolje i da je jutros "imao tešku sednicu vlade".

Mirović je poručio članovima GO da "nikako i nigde ne čine greške i poteze koje je činila politička konkurencija" i naglasio da je SNS uspela da zaustavi destrukciju zemlje i trasira njen put ka ekonomskom oporavku.

Govoreći o izborima u Vojvodini, Mirović je rekao da SNS treba dobro da se pripremi za njih, bez obzira da li će politička konkurencija prihvatiti dijalog da se izbori održe u decembru ili kasnije.

"Jasno je da gradjani očekuju promene i da moramo biti spremni da ih izdejstvujemo snagom programa, snagom dosadašnjeg delovanja stranke i autoriteta našeg predsednika Vučića", kazao je on.

Prema njegovim rečima, iako ima razloga da se raspravlja o rezultatima rada Vlade, zbog odustva lidera stranke to će biti tema na nekoj od narednih sednica.

Nakon obraćanja Igora Mirovića, sednica GO je zatvorena za javnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: