Danas oblačno i hladnije

U Srbiji će danas biti oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, a u brdovito-planinskim predelima sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: Beta

Subota, 28.03.2015.

00:15

Default images
Foto: Tanjug

Duvaće umeren i jak vetar, na severu povremeno i olujni, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od četiri do devet stepeni, a najviša dnevna od osam do 13 stepeni.

Očekivana količina padavina u Vojvodini je oko 10milimetara, u ostalim krajevima od 20 do 30milimetara, lokalno i 40milimetara za dvadesetčetiri časa. Tokom noći na severozapadu i zapadu biće delimično razvedravanje.

U Beogradu će biti oblačno i hladnije, povremeno sa kišom. Duvaće umeren, povremeno i jak vetar, severni i severozapadni. Tokom noći biće delimično razvedravanje. Jutarnja temperatura oko sedam, najviša oko 10 stepeni.

U Srbiji će u nedelju biti umereno do znatno oblačno, u većem delu suvo sa sunčanim intervalima i malo toplije, samo ujutru još ponegde slabe padavine, uglavnom na istoku i jugoistoku.

U ponedeljak će biti novo prolazno naoblačenje sa severozapada, posle podne ponegde sa slabom kišom. U utorak promenljivo oblačno i toplo, krajem dana i u toku noći ponegde sa kišom. Zatim do kraja perioda promenljivo oblačno i hladnije, sa čestim prolaznim naoblačenjima, u pojedinim danima sa kišom, na planinama sa snegom.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: