BG: Sinoć devet saobraćajnih udesa

Devet osoba je lakše povređeno u šest saobraćajnih nezgoda koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: B92

Nedelja, 01.03.2015.

09:00

Default images
Foto: Beta (arhiva)

"U saobraćajnoj nezgodi koja se u 1.35 desila kod skretanja za Avalski toranj povređene su dve osobe. U četiri minuta posle ponoći u blizini Centra Sava povređeni su pešak i vozač automobila", rekla je Macura.

Ona je rekla da je u saobraćajnoj nezgodi na Paliluli, na uglu ulica Knez Danilova i Ivankovačka, povređena ženska osoba.

"U 20.11 na uglu Gandijeve i Vojvođanske takođe se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je povređena jedna osoba. U 19.47 u Zemunu, na uglu ulica Branka Pešića i Cara Dušana povređene su dve oosobe", rekla je Macura.

Ona je navela da se u ulici Cara Nikolaja u 19.25 dogodila saobraćajna nezgoda, i da je ženska osoba doživela "stresogenu situaciju", ali da nije prevezena ni u jednu zdravstvenu ustanovu.

Macura je rekla da je Hitna pomoć noćas intervenisala 138 puta i da je od toga broja 23 intervencija bilo na javnom mestu.

"Do ponoći je zabeleženo povećano javljanje psihijatrijskih bolesnika, ali i horoničnih bolesnika, kao što su astmatičari i srčani bolesnici. Od ponoći su se učestalo javljali astmatičari", rekla je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: