NS: Radnici se gušili u dimu

Radnici JKP "Čistoća" Novi Sad su osetili mučninu, nelagodnost i gušenje prilikom prikupljanja otpada u novosadskom naselju Liman 4.

Izvor: B92

Subota, 28.02.2015.

23:04

Default images

Oni su nakon toga upućeni na Instiut za pluće bolesti u Sremskoj Kamenici.

"Otpad je zbrinut na deponiji, nema nikave opasnosti za građane, kao ni mesta panici", rekla je portparolka "Čistoće" Sofija Mitrović.

Mitrović je precizirala da su radnici oko 17 sati, prilikom prikupljanja otpada na Limanu 4, primetili dim iz kamiona za prikupljanje smeća.

"Odmah su na slobodnu površinu ispraznili smeće i pozvali vatrogasce koji su zaustavili širenje dima u u toj gomili smeća", rekla je ona.

Prema njenim rečima, radnici su nakon toga osetili mučninu, nelagodnost i gušenje, pa su prebačeni u Urgentni centar, a odatle upućeni na Institut za pluće bolesti u Sremskoj Kamenici.

Mitrović je dodala da su o incidentu obaveštene policija i nadležne inspekcije, koje sprovode istragu u vezi tog događaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: